cargol [var. caragol]

A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z · 0 / 9
m

Els cargols que vam menjar a Lo Celler de la Figuera, cuinats per l’Anna i servits pel Xavier, són excepcionals i podrien competir i guanyar a qualsevol plat de cargols lleidatà. «A aquest plat de cargols no li pots posar carn», va sentenciar l’Anna. L’única carn acceptada és la d’aquest petit gastròpode. I en Xavier va reblar: «El cargol és el marisc de terra». Aquests cargols són una delícia dolçament picant gràcies al tomàquet confitat amb amor per la cuinera, més el punt exacte de coent. Un plat de cargols addictiu i memorable. També a la Figuera, l’endemà, el matrimoni, ja jubilat, va obrir l’antiga fonda per a nosaltres, els lletraferits, i ens va oferir crestes, patates de Festa Major i altres menges i vins del Priorat que vam celebrar entre converses i rialles.

[ERP] [2017-2018]
COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR