Dia 3 2017 // El Molar – La Morera del Montsant


Travessem altra vegada la comarca per enfilar-nos fins al peu del cingle de la Serra Major, al poble que des de la Figuera vèiem el primer dia, l’altre mirador, un de més,des d’on aguaitar a tot el Priorat, i més enllà.

L’acte de cloenda canviarà la ubicació prevista inicialment, fa frescota i el local és massa immens per estar-hi a gust amb l’activitat que proposem.

Primer, els escriptors i els adalils, tots ben asseguts de cara al public assitent, explicaran allò que els ha semblat l’experiència d’aquests dies al Priorat.

 

 

Tothom veu el cantó positiu de la proposta. La bona predisposició d’uns i altres. Allò que s’ha après i allò que ha quedat per descobrir. Amb ganes de seguir conexent aquesta terra més enllà dels tòpics. Fer-ho a través de la seua gent és un valor afegit que tothom aprecia. I per als adalils, disposar d’un public tan entregat també fa que la seua tasca sigui, com a mínim agraïda, un cop salvades les possibles timideses inicials.

La cloenda festiva la celebrem amb l’espectacle VENIVINUM amb Salvador Giralt, paraula, Marc Egea i Jordi Rallo, música.

 

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR