Priorat en persona

2011-2012

Segona Edició

La segona edició s’ha desenvolupat los mesos d’octubre del 2011 i del 2012. Aquesta vegada, per una baixa de darrera hora, hem tingut només 5 escriptors, que ja sabien de manera més definida, quina era la nostra proposta. I havien pogut xafardejar el web amb el resultat de la primera edició.

Un cop més la procedència era diversa, País Valencià, Empordà, Anoia, Segarra i Terres de l’Ebre i un cop més s’han conegut aquí, encara que literàriament algú ja coneixia algú… Los adalils, també diversos, però amb connexions curioses que podreu copsar a les cròniques de cada dia. Les cròniques son una nova aportació que hem demanat a un soci de fer, cada dia, com si diguéssim en temps real, una primera pinzellada de cada visita amb cada adalil.

Los quatre dies de l’anada van ser plens, no van tenir gaires hores per avorrir-se i vam creuar el Priorat de nord a sud i d’est a oest.

La cloenda a Pradell va ser un èxit en tots los sentits i tot plegat ens reafirma en la importància de les complicitats trenades tant a la comarca com arreu.

Seguim convidant-vos a dir-hi la vostra si la visita us suggereix comentaris…

Les cloendes s’han fet a Pradell i els Guiamets

Diccionari

A~Z:*Ø
Diccionari 2011-2012
180
Entrades

Autors 2011-2012

Més autors

Adalils 2011-2012

Més adalils

Crònica 2011-2012

Quatre socis ens fan un primer tastet de l’experiència viscuda entre autors i adalils, les mines i el tros de Bellmunt, lo Montsant i l’espiritualitat del Codolar, l’aigua preuada de la Foia i un escultor empeltat a la comarca com una herència retrobada.