Priorat en persona

2013-2014

Tercera Edició

Lo 2014 cloem la tercera edició de les trobades, és a dir, lo sisè any consecutiu rebent i compartint de manera personal el nostre bocí de país amb gent de lletra… Disset escriptors ens han visitat, dotze adalils els han passejat i ensenyat lo seu Priorat personal, los seus paisatges de l’ànima.

Los adalils ens han passejat per onze pobles i els seus termes (Marçà, la Vilella Alta, Cabassers, Gratallops, Bellmunt, Cornudella, Capçanes, Pradell, Falset, Ulldemolins i la Bisbal de Falset. Hem fet actes oberts a Capçanes, Falset, Pradell, els Guiamets i la Vilella Baixa. A les escoles i l’Institut, hem compartit amb els alumnes els textos dels escriptors. I a la Biblioteca de Falset hem fet tertúlia amb qui ho ha volgut.

Durant l’any, d’octubre a octubre, a Ràdio Falset, lo programa “Xalem llegint” ha difós l’obra dels escriptors participants, la directament relacionada amb el projecte i l’altra.

Arran d’aquestes trobades, s’han propiciat altres activitats, altres relacions entre els convidats i la gent d’aquí. Complicitats que són sempre llavor d’altres possibilitats, que justifiquen amb escreix aquesta inversió de futur.

Les cloendes s’han fet a la Vilella Baixa i Bellmunt

Diccionari

A~Z:*Ø
Diccionari 2013-2014
167
Entrades

Autors 2013-2014

Més autors

Adalils 2013-2014

Més adalils

Crònica 2013-2014

Espigolar en la crònica instantània de cada adalil allò que el singularitza i que sorprèn o encurioseix los autors que miren, beuen, tasten, demanen, s’embadaleixen o qüestionen allò que, de punta a punta de la comarca Pradell, Falset, Ulldemolins i la Bisbal, se’ls mostra i fa viure.