Priorat en persona

2021-2022

Setena Edició

La setena edició del PRIORAT EN PERSONA ha estat la que ha culminat lo recorregut per tots i cadascun dels pobles de la comarca del Priorat i fins i tot una mica més enllà. Això vol dir que els 29 adalils que fins ara han acollit, any rere any, los 40 autors que ja han participat al projecte, han fet possible que de cada poble hi hagi hagut una mena d’amfitrió que ha fet viure a uns i altres lo seu Priorat personal. Coincidint amb aquest fet, lo projecte, que seguirà, es planteja també encetar nous reptes.

La setena edició ha comptat amb un escriptor menys a causa d’un imprevist personal de darrera hora. En canvi, aquesta edició ha tingut una adalil més. Amb aquesta trobada a més de tancar tots los pobles de la comarca, a la tornada tanquem també el recorregut per totes les ZER (zona escolar rural) i escoles de la comarca.

Les cloendes s’han fet al Molar i Cornudella.

Diccionari

A~Z:*Ø
Diccionari 2021-2022
92
Entrades

Autors 2021-2022

Més autors

Adalils 2021-2022

Més adalils

Crònica 2021-2022

Tancar lo recorregut per tots los pobles, passant enguany pels més petits, penjats i que es miren uns als altres, per anar a raure al mig per escoltar l’orgue mentre mirem estels. I ja a casa, imaginem com pel camí de les roques les dones i les paneres anaven a fer bugada.